Ahoj,

jmenuji se Lukáš VORÁČ,

datum narození 23.4.1995,



bydlím ve Vyškově u Brna,

mým koníčkem je rybaření,ježdění na kole, rugby a hlavně všechno co se přírody týče,

můj hudební styl vlastně moc ani není,poslouchám skoro úplně všechno až na dechovky teda,

nejradši mám segedínský guláš,

kamarádi mi říkají ori..tak to už by bylo asi všechno co byste o mě mohli vědět..
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Záhlaví stránek

 
 

Recept: Divočák na pivě se zelím

Vytvořeno Pá 10. duben 2009, 11:18:57 CEST | Poslední změna Pá 10. duben 2009, 11:21:38 CEST
Suroviny
200 g kančího masa
200 g anglické slaniny
500 g kysaného zelí
250 ml zakysané smetany
cibule
5 stroužků česneku
mrkev
petržel
půl celeru
divoké koření
celý pepř
sůl
8 listů zelí
100 g másla
500 ml světlého piva
100 g sádla
Postup přípravy
Na sádle orestujeme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a koření. Přidáme na malé nudličky nakrájené a osolené maso a zprudka opečeme. Přidáme zakysané zelí. Listy syrového zelí spaříme a rozklepeme. Na každý plát dáme masozeleninovou směs a zavineme. Vytvořené závitky vložíme na tuk orestované slaniny. Obložíme zbylou zeleninovou směsí a zalijeme pivem. Dusíme v troubě do měkka, maso vyjmeme, výpek zahustíme a podáváme.

90 minut
 
Prohlášení o Cookies |
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one