Ahoj,

jmenuji se Lukáš VORÁČ,

datum narození 23.4.1995,



bydlím ve Vyškově u Brna,

mým koníčkem je rybaření,ježdění na kole, rugby a hlavně všechno co se přírody týče,

můj hudební styl vlastně moc ani není,poslouchám skoro úplně všechno až na dechovky teda,

nejradši mám segedínský guláš,

kamarádi mi říkají ori..tak to už by bylo asi všechno co byste o mě mohli vědět..
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Záhlaví stránek

 
 

Dušený bažant na víně

Vytvořeno Pá 10. duben 2009, 11:22:46 CEST | Poslední změna Pá 10. duben 2009, 11:23:22 CEST
Suroviny
1 bažant
máslo
koňak
bílé víno
sůl
Postup přípravy
Rozehřejeme máslo, přidáme očištěného, osoleného bažanta a opečeme po všech stranách. Pak bažanta přelijeme koňakem, chvíli povaříme a pod pokličkou dusíme do měkka. Při dušení bažanta jednou obrátíme a podle potřeby podlijeme vodou.

Měkkého bažanta vyjmeme, naporcujeme a déme na talíře. Do šťávy přilijeme víno a krátce povaříme do zhoustnutí. Šťávou přelijeme bažanta na talíři.

60 minut
 
Prohlášení o Cookies |
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one