Ahoj,

jmenuji se Lukáš VORÁČ,

datum narození 23.4.1995,



bydlím ve Vyškově u Brna,

mým koníčkem je rybaření,ježdění na kole, rugby a hlavně všechno co se přírody týče,

můj hudební styl vlastně moc ani není,poslouchám skoro úplně všechno až na dechovky teda,

nejradši mám segedínský guláš,

kamarádi mi říkají ori..tak to už by bylo asi všechno co byste o mě mohli vědět..
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Záhlaví stránek

 
 

srnčí guláš

srnčí guláš Ingredience:
1 kg srnčí kližky
olivový olej
6 středně velkých cibulí
slanina
sůl, pepř
zeleninový vývar v prášku
5 cl rumu
2 dcl červeného vína
pomerančová kůra

LYONSKÉ BRAMBORY:
vařené brambory
mletá paprika
pepř, sůl,
ocet
cibule

NA OZDOBENÍ:
plátek pomeranče
petrželka kudrnka
hruška, brusinky


Postup:
Cibuli podusíme na oleji, přidáme slaninu a srnčí maso. Osolíme, opepříme, přidáme tlučený kmín, rum, červené víno a vše dusíme do měkka.
Vařené brambory nakrájíme a opékáme na oleji. V octové vodě spaříme cibuli a smícháme s opečenými brambory.

Muflon se smetanou

Vytvořeno Pá 10. duben 2009, 11:32:33 CEST | Poslední změna Pá 10. duben 2009, 11:33:09 CEST

Dančí kebab

Vytvořeno Pá 10. duben 2009, 11:30:56 CEST | Poslední změna Pá 10. duben 2009, 11:31:36 CEST

Dušené jelení maso s omáčkou

Vytvořeno Pá 10. duben 2009, 11:28:02 CEST | Poslední změna Pá 10. duben 2009, 11:29:37 CEST

Pečený zajíc na cibuli

Vytvořeno Pá 10. duben 2009, 11:24:48 CEST | Poslední změna Pá 10. duben 2009, 11:26:11 CEST

Dušený bažant na víně

Vytvořeno Pá 10. duben 2009, 11:22:46 CEST | Poslední změna Pá 10. duben 2009, 11:23:22 CEST

Recept: Divočák na pivě se zelím

Vytvořeno Pá 10. duben 2009, 11:18:57 CEST | Poslední změna Pá 10. duben 2009, 11:21:38 CEST
 
Prohlášení o Cookies |
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one